Psykologsamtaler på dansk - Therapy in Danish

Therapy in DanishSelvom man lever og arbejder i Storbritannien og begår sig på flydende engelsk til hverdag, kan det være en stor lettelse at få lov til at tale sit modersmål, når man skal tale om personlige og smertefulde emner.

Som dansk psykolog i London tilbyder jeg par- og individuel terapi og rådgivning på dansk.

Jeg er uddannet cand.psych. fra Københavns Universitet og autoriseret af Dansk Psykolog Nævn. Jeg har i flere år arbejdet som klinisk psykolog i bl.a. børne- og familierådgivninger samt indenfor arbejdsmiljø i København. Efter tilflytning til London har jeg opnået Chartered medlemskab af British Psychological Society og er registreret hos Health and Care Professions Council. Udover at have etableret Bech Psychology Services har jeg siden ankomst til Storbritannien arbejdet ved hospitaler og private psykologiske klinikker.

Læs eventuelt mere her.